Dispositivos e acessórios
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Preparação 15min
Total 10h 55min
12 portions
Ingredientes
Rosemary Ice Cream
-
oat milk28 oz
-
rosemary3 sprigs
-
sugar2 oz
-
simple syrup (see Tip)7 oz
-
xanthan gum½ tsp
Apple Mousse
-
water15 oz
-
Granny Smith apples (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges36 oz
-
sugar divided7 ½ oz
-
agar-agar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
aquafaba (chickpea liquid, canned)11 oz
-
vegan whipping cream e.g. Silk®2 tsp
-
cream of tartar¼ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary, leaves only chopped1 tsp
-
brown sugar5 oz
-
rolled oats2 ½ oz
-
all-purpose flour5 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces5 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
347.4 mg
Proteína
4.4 g
Energia
1847.8 kJ /
441.6 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
82.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Smores Cupcakes
1h 40min
Chocolate Pudding
1h 20min
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40min
Naan Breads with Cauliflower, Feta and Matcha Tahini
1h 20min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Onion Tarte Flambée
1h
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Nenhuma avaliação
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Pumpkin Pie Bread
1h 20min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45min
Gazpacho
1h 15min