Dispositivos e acessórios
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Preparação 15min
Total 10h 55min
12 portions
Ingredientes
Rosemary Ice Cream
-
oat milk28 oz
-
rosemary3 sprigs
-
sugar2 oz
-
simple syrup (see Tip)7 oz
-
xanthan gum½ tsp
Apple Mousse
-
water15 oz
-
Granny Smith apples (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges36 oz
-
sugar divided7 ½ oz
-
agar-agar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
aquafaba (chickpea liquid, canned)11 oz
-
vegan whipping cream e.g. Silk®2 tsp
-
cream of tartar¼ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary, leaves only chopped1 tsp
-
brown sugar5 oz
-
rolled oats2 ½ oz
-
all-purpose flour5 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces5 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
347.4 mg
Proteína
4.4 g
Energia
1847.8 kJ /
441.6 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
82.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Lemon Caper Aioli
10min
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10min
Pickled Watermelon Rind
1h 30min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30min
Keto Cream Cheese Pancakes
40min
Homemade Pie Crust
1h 30min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Key Lime Pie
4h 40min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1h 20min
Tomatillo Salsa
20min