Versões compatíveis
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Rosemary Ice Cream
- 28 oz oat milk
- 3 sprigs rosemary
- 2 oz sugar
- 7 oz simple syrup (see Tip)
- ½ tsp xanthan gum
Apple Mousse
- 15 oz water
- 36 oz Granny Smith apples (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
- 7 ½ oz sugar, divided
- 1 tsp agar-agar
- non-stick cooking spray
- 11 oz aquafaba (chickpea liquid, canned)
- 2 tsp vegan whipping cream, e.g. Silk®
- ¼ tsp cream of tartar
- ½ tsp xanthan gum
Toasted Oat Crumble
- 1 tsp fresh rosemary, leaves only, chopped
- 5 oz brown sugar
- 2 ½ oz rolled oats
- 5 ½ oz all-purpose flour
- 1 tsp salt
- 5 ½ oz vegan butter, in pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1847.8 kJ / 441.6 kcal
- Proteína
- 4.4 g
- Hidratos de carbono
- 82.5 g
- Gordura
- 11.6 g
- Gordura saturada
- 3.2 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 347.4 mg
Receitas alternativas
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20 Min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 godz. 35 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Creamy Pea Soup
40min
S'mores Dip
Nenhuma avaliação
Essence of Tomato Water Shots
24u. 15min
Vegetable and herb seasoning
4h
Lupini cheese
3 Std. 20 Min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min
Orange Cream Popsicle
8h 15min
Spring Garden Minestrone Soup
50min