Shredded Lamb ragù

Shredded Lamb ragù

4.9 109 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 25min
8 portions

Ingredientes

  • extra virgin olive oil
    20 g
  • garlic cloves
    3
  • brown onion cut into wedges
    200 g
  • celery stalks cut into pieces (approx. 3 cm)
    100 g
  • carrot cut into pieces (approx. 3 cm)
    100 g
  • pancetta cut into small pieces
    150 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • fresh sage leaves only
    2 sprigs
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • dried chilli flakes
    ¼ tsp
  • dried bay leaves
    2
  • dry red wine
    200 g
  • boneless lamb shoulder cut into pieces (approx. 6-7 cm)
    1200 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • tomato paste
    50 g
  • tomato passata
    300 g
  • white sugar
    1 - 2 pinches
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • grated Parmesan cheese to serve
  • cooked pasta of choice or side of choice (see Tips)

Nutrição por 1 portion

Energia 560.4 kcal / 2344.8 kJ
Proteína 28.8 g
Gordura 42.6 g
Hidratos de carbono 10.5 g
Fibra 2.8 g
Gordura saturada 17 g
Sódio 284 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...