Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into wedges
- 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 250 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g pancetta, cut into pieces
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 200 g dry red wine
- 1200 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 6-7 cm)
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 50 g tomato paste
- 300 g tomato passata
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1300 g potatoes, peeled and cut into thick slices (approx. 1 cm)
- 150 g frozen peas
- 150 g cold water
- 1 tbsp cornflour
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3987.8 kJ / 953.1 kcal
- Proteína
- 44.5 g
- Hidratos de carbono
- 59.4 g
- Gordura
- 57.4 g
- Gordura saturada
- 22.7 g
- Fibra
- 10.5 g
- Sódio
- 410.9 mg
Receitas alternativas
Cottage pie
1j 30 menit
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Lamb sausage ragu
30 min
Shredded Lamb ragù
1j 25 menit
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3 godz. 25 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 menit
Apricot Chicken
35 Min