Creamy chicken curry and rice

Creamy chicken curry and rice

4.8 208 avaliações
Preparação 10min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • basmati rice
    200 g
  • boiling water plus extra to soak
    300 g
  • fresh ginger
    10 g
  • garlic clove
    1
  • fresh long green chillies trimmed and cut into halves, plus extra sliced to garnish (optional)
    1 - 2
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    200 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • tandoori paste (see Tips)
    90 g
  • tomato paste
    30 g
  • sea salt
    1 tsp
  • coconut cream
    270 g
  • ghee
    1 tbsp
  • skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (approx. 3 cm)
    500 g
  • almond meal (see Tips)
    20 g
  • fresh coriander leaves only, torn into pieces, to garnish

Nutrição por 1 portion

Energia 664.8 kcal / 2781.3 kJ
Proteína 32.3 g
Gordura 33.5 g
Hidratos de carbono 56.5 g
Fibra 3.5 g
Gordura saturada 17.4 g
Sódio 1264.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...