Dispositivos e acessórios
Spiralized Korean Cucumber Salad
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
1 tbsp chili powderKorean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
494.9 mg
Proteína
3 g
Energia
484.3 kJ /
115.8 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lemon Pasta
35min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Roasted Potato Salad
1h
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Texas Cornbread
35min
Quick and Spicy Black Beans
20min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Quick Refried Beans
20min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min