Dispositivos e acessórios
Spiralized Korean Cucumber Salad
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
1 tbsp chili powderKorean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
494.9 mg
Proteína
3 g
Energia
484.3 kJ /
115.8 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Chunky Guacamole
10min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45min
Broccoli Stem Slaw
15min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Beer Pickles
24h 20min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Smoked Salmon Dip
10min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Berry Dream (TM6/7)
10min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min