Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters

Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters

5.0 1 avaliação
Preparação 15min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
    250 g
  • carrots peeled
    150 g
  • spring onions cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • garlic cloves
    2
  • plain flour
    175 g
  • rice flour
    25 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • caster sugar (opcional)
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • water
    175 g
  • fresh beansprouts
    100 g
  • oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
    200 g
  • sweet chilli sauce
    20 g
  • tomato sauce (e.g. tomato ketchup)
    80 g

Nutrição por 1 portion

Energia 350.7 kcal / 1467.1 kJ
Proteína 7.6 g
Gordura 13.4 g
Hidratos de carbono 52.5 g
Fibra 5.1 g
Gordura saturada 1.9 g
Sódio 736.7 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...