
Dispositivos e acessórios
Beetroot Carpaccio
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Nutrição por 1 portion
Energia
230.4 kcal /
963.9 kJ
Proteína
15.8 g
Gordura
14.4 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
8.3 g
Sódio
455.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda