Dispositivos e acessórios
Beetroot Carpaccio
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
455.4 mg
Proteína
15.8 g
Energia
963.9 kJ /
230.4 kcal
Gordura
14.4 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pear Twists on Chocolate Custard
30min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Raw Asian Salad
10min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20min
Grated Carrot Salad
10min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min