Dispositivos e acessórios
Cider-brined pork chops with apple dressing
Preparação 15min
Total 2h 20min
4 portion
Ingredientes
Cider-brined pork chops
-
cider (see Tip)350 g
-
sea salt, flakes30 g
-
rosemary, dried, chopped1 tbsp
-
sage leaf, dried1 tbsp
-
thyme, dried1 ½ tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
pork loin chops (approx. 350 g each)4 - 6
-
grapeseed oil for brushing
Apple dressing
-
apple, type Granny Smith peeled, cored and cut into quarters1
-
cider vinegar2 tbsp
-
maple syrup, pure2 tsp
-
grapeseed oil90 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
chive, fresh cut into quarters6 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
194.7 mg
Proteína
48.9 g
Energia
2735.8 kJ /
651.4 kcal
Gordura
48.3 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Proteins - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50min
Couscous with Lamb and Vegetables
Ninguna valoración
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Malaysia-style Coconut Chicken
25h 40min
Cholent
4h 50min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Meatloaf
1h 20min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Lasagna Bolognese
3h
Mediterranean Chicken
35min