Dispositivos e acessórios
Cider-brined pork chops with apple dressing
Preparação 15min
Total 2h 20min
4 portion
Ingredientes
Cider-brined pork chops
-
cider (see Tip)350 g
-
sea salt, flakes30 g
-
rosemary, dried, chopped1 tbsp
-
sage leaf, dried1 tbsp
-
thyme, dried1 ½ tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
pork loin chops (approx. 350 g each)4 - 6
-
grapeseed oil for brushing
Apple dressing
-
apple, type Granny Smith peeled, cored and cut into quarters1
-
cider vinegar2 tbsp
-
maple syrup, pure2 tsp
-
grapeseed oil90 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
chive, fresh cut into quarters6 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
194.7 mg
Proteína
48.9 g
Energia
2735.8 kJ /
651.4 kcal
Gordura
48.3 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Proteins - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Lemon Garlic Chicken
30min
Buffalo Cauliflower Bites
Nessuna valutazione
Southwest Quinoa
40min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Egg Cream
1h 10min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Dairy-free pumpkin soup
30min
Homemade miso soup
55min
Chicken Noodle Soup
50min