Dispositivos e acessórios
Pork Roast with Pistachio stuffing
Preparação 20min
Total 1h 25min
6 portion
Ingredientes
-
garlic clove2
-
pistachio nut, shelled, unsalted, peeled70 g
-
basil leaf, fresh4
-
arugula50 g
-
Parmesan cheese cut into cubes100 g
-
olive oil and 2 teaspoons for cooking30 g
-
salt
-
pepper, ground
-
French pork cut "filet de porc" (1.2 kg), wallet-opened by the butcher1
-
water4 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
40 g
Energia
1617 kJ /
388 kcal
Gordura
24 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Proteins - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Quick and Spicy Black Beans
20min
Green Bean Gremolata
25min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Baklava Cheesecake
Nenhuma avaliação
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Raspberry and Basil Sangria
Nenhuma avaliação
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Mushroom Taco Filling
35min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min