Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g plain flour
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 8 chicken thighs, boneless, skin on
- 15 g olive oil, plus 3-4 Tbsp for frying
- 200 g onions, quartered
- 160 g celery stalks, cut in pieces
- 320 g carrots, cut in pieces
- 800 g chicken stock
-
2
sprigs fresh thyme, leaves only
ou 1 tsp dried thyme - 650 - 800 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 200 g frozen green peas
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1984 kJ / 474 kcal
- Proteína
- 24.8 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Gordura
- 29.2 g
Receitas alternativas
Chicken Noodle Soup
25min
Shepherd's Pie
1h 40min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Cottage pie
1u. 15min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40min
Lamb Stew
50min
Creamy mustard chicken stew
40min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Chicken Cacciatore
50min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1u. 55min