Dispositivos e acessórios
Wigilijna kapusta z grzybami
Preparação 15min
Total 1h 20min
8 porcji
Ingredientes
-
50 g grzybów, suszonych (np. borowików, podgrzybków)
-
500 g wody
-
800 g kapusty kiszonej
-
150 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
140 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
35 g masła
-
2 - 3 szczypty soli
-
2 - 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
1 łyżeczka cukru
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Sódio
715.3 mg
Proteína
1.9 g
Energia
358.5 kJ /
85.7 kcal
Gordura
3.8 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Śledzie w śmietanie i ziemniaki w mundurkach
1h 25min
Kurczak w galarecie
3h
Korzenny śledź z jabłkiem
2h 30min
Wigilijna kapusta z grochem
2h 20min
Barszcz na zakwasie z uszkami
123h 50min
Bigos staropolski
1h 35min
Bigos podhalański
1h 40min
Kompot z suszu
2h 10min
Bigos
1h 30min
Barszcz do pasztecików
2h 5min
Wigilijna zupa grzybowa z łazankami
1h 15min
Sałatka jarzynowa na Varomie
50min