Dispositivos e acessórios
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
Preparação 15min
Total 30min
3 pieces
Ingredientes
-
cooked rice (see Tip)18 oz
-
large eggs divided6
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
water (to fill to 1 liter mark)35 oz
-
mayonnaise3 oz
-
rice wine vinegar2 tsp
-
2 tbsp sriracha sauce, to tastegochujang (Korean chili paste) to taste2 tsp
-
avocados sliced, to serve2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
807.4 mg
Proteína
25 g
Energia
3745 kJ /
895.1 kcal
Gordura
60.9 g
Fibra
9.9 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Waffle Good Mash-Ups
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cornbread
Nenhuma avaliação
Orange Crème Brûlée
3h 15min
Chili Oil Noodles
30min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Neapolitan Pizza
Nenhuma avaliação
Date and Nut Balls
20min
Broccoli and Bacon Bites
1h
Shredded Lettuce
10min
Meal Replacement Shake (Metric)
5min
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30min
Pesto Pasta Salad
30min
Tomato Soup
40min