Dispositivos e acessórios
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
Preparação 15min
Total 30min
3 pieces
Ingredientes
-
cooked rice (see Tip)18 oz
-
large eggs divided6
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
water (to fill to 1 liter mark)35 oz
-
mayonnaise3 oz
-
rice wine vinegar2 tsp
-
2 tbsp sriracha sauce, to tastegochujang (Korean chili paste) to taste2 tsp
-
avocados sliced, to serve2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
807.4 mg
Proteína
25 g
Energia
3745 kJ /
895.1 kcal
Gordura
60.9 g
Fibra
9.9 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Waffle Good Mash-Ups
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
U.S. Digital Flipbook #2
2h
Lemon Ginger Sour
15min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Meal Replacement Shake (Metric)
5min
Protein Powered Oatmeal Smoothie
5min
Chicken Salad Sandwich Wraps
15min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Green mango shake
5min