Dispositivos e acessórios
Community fave brown rice salad
Preparação 10min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
-
short grain brown rice400 g
-
water1000 g
-
soy sauce60 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
spring onions/green onions trimmed, cut into pieces (2 cm)2 - 3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
red capsicum diced (1cm)1
-
roasted cashews240 g
-
dried currants150 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
431.1 mg
Proteína
10.4 g
Energia
2043 kJ /
488.3 kcal
Gordura
24.9 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
64.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40min
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Energy breakfast bars
40min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Spinach and leek frittata
40min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min