Dispositivos e acessórios
Community fave brown rice salad
Preparação 10min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
-
short grain brown rice400 g
-
water1000 g
-
soy sauce60 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
spring onions/green onions trimmed, cut into pieces (2 cm)2 - 3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
red capsicum diced (1cm)1
-
roasted cashews240 g
-
dried currants150 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
431.1 mg
Proteína
10.4 g
Energia
2043 kJ /
488.3 kcal
Gordura
24.9 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
64.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
"Marry me" chicken pasta
35min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Traditional minestrone
45min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Brown rice
50min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min