Dispositivos e acessórios
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
Preparação 15min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
green cabbage cut into 1 cm thick slices100 g
-
spring onions/green onions cut into thirds, plus extra sliced to garnish2
-
eggs2
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger2 cm
-
apple cider vinegar1 tsp
-
tamari20 g
-
raw honey20 g
-
nut butter80 g
-
coconut oil20 g
-
water300 g
-
chicken thighs250 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
cashews roughly chopped10
-
long red chilli sliced to garnish1
-
sea salt to taste
-
lime wedges, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
804.4 mg
Proteína
36.4 g
Energia
3285.5 kJ /
785.3 kcal
Gordura
56.8 g
Fibra
7.6 g
Gordura saturada
18.9 g
Hidratos de carbono
37.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1h 15min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Tex-Mex chicken casserole
45min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min