Dispositivos e acessórios
Carnitas
Preparação 5min
Total 50min
6 portion
Ingredientes
-
white onion60 g
-
cilantro, fresh leaves only5 sprigs
-
vegetable shortening340 g
-
pork tenderloin cut into pieces (1 in.)595 g
-
orange juice30 g
-
salt2 tsp
-
thyme, fresh leaves only5 sprigs
-
orange quartered, unpeeled1
-
allspice, ground5
-
corn tortillas to serve6
-
lime quartered, to serve2 - 3
-
fresh salsa to taste, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
23 g
Energia
925 kJ /
221 kcal
Gordura
8 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taco Bar Staples
13 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45min
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Jersey Beef
30min
Chicken Enchiladas
40min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2h 10min
Vegan Bolognese
50min
Carnitas
50min
Beetroot carpaccio with burrata
1h 25min
5 Ingredient BBQ Pulled Chicken
15min
Mango sorbet
2min