Dispositivos e acessórios
Sikil Pak (Pepita Dip)
Preparação 10min
Total 25min
19 oz
Ingredientes
-
pepitas unsalted9 oz
-
Roma tomatoes halved7 oz
-
yellow onions in pieces2 oz
-
garlic cloves (with paper skins still on)2
-
1 habanero chili, stem removed, seeds optionalserrano chili stem removed, seeds optional1
-
fresh cilantro leaves only½ oz
-
orange juice1 oz
-
lime juice1 oz
-
vegetable oil½ oz
-
salt1 tsp
-
ground cumin (opcional)⅛ tsp
-
tortilla chips to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
124.4 mg
Proteína
4.3 g
Energia
370.6 kJ /
88.6 kcal
Gordura
7.5 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
2.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cancun Mexico
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55min
Texas Caviar
15min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Chicken Étouffée
1h 25min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Thai Red Chicken Curry and Rice
40min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Turkey Chili
45min