Dispositivos e acessórios
Homemade miso soup
Preparação 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
dried wakame leaves10 g
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water to soak
-
water1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
-
shiro (white) miso paste100 g
-
silken tofu cut into cubes (1-2 cm)300 g
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
982.1 mg
Proteína
9.7 g
Energia
512 kJ /
122.4 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
9.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Japan
22 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Keine Bewertungen
Singapore Chilli Crab
50 Min
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Keine Bewertungen
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Matcha Nice Cream
35 Min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 Std. 10 Min
Balinese Betutu Chicken
5 Std. 35 Min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 Min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 Min
Spicy tuna dip
5 Min
Miso Soup
40 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min