Dispositivos e acessórios
Homemade miso soup
Preparação 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
dried wakame leaves10 g
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water to soak
-
water1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
-
shiro (white) miso paste100 g
-
silken tofu cut into cubes (1-2 cm)300 g
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
982.1 mg
Proteína
9.7 g
Energia
512 kJ /
122.4 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
9.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Japan
22 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Cabbage Thoran
20min
Steamed Pork Patty
Nenhuma avaliação
Vegetarian Beehoon
25min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Miso Soup
40min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min
Brown rice
50min