Dispositivos e acessórios
Homemade miso soup
Preparação 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
dried wakame leaves10 g
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water to soak
-
water1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
-
shiro (white) miso paste100 g
-
silken tofu cut into cubes (1-2 cm)300 g
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
982.1 mg
Proteína
9.7 g
Energia
512 kJ /
122.4 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
9.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Japan
22 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Rice Wine Fish Fillet
Nenhuma avaliação
Skirt Steak Spiralized Salad
Nenhuma avaliação
Spiralized spicy pickled carrots
Nenhuma avaliação
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Miso Soup
40min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Tomato-egg drop soup
20min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min