Dispositivos e acessórios
Chicken stock paste
Preparação 20min
Total 45min
1 Complete Recipe
Ingredientes
-
chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces300 g
-
mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed200 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Complete Recipe
Proteína
58 g
Energia
2714 kJ /
649 kcal
Gordura
35 g
Fibra
5.9 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Salted caramel ice cream
14h
Barbecue Onions (500 g)
45min
Chinese Long Beans with Pork
25min
Tom Yum Paste
45min
Sambal Belacan
10min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Minced raw meat
35min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Nut paste
10min
Tom Yum Paste
45min
Chocolate ice cream
12h