Dispositivos e acessórios
Chicken stock paste
Preparação 20min
Total 45min
1 Complete Recipe
Ingredientes
-
chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces300 g
-
mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed200 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Complete Recipe
Proteína
58 g
Energia
2714 kJ /
649 kcal
Gordura
35 g
Fibra
5.9 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Finely Ground Nuts
5min
Sous-Vide Salmon
1h
Sambal Belacan
10min
Shiitake mushroom sauce
45min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Peanut brittle
1h 30min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Boiled eggs
20min
Mashed potatoes
50min
Steamed rice
25min
Pumpkin soup
35min
Stir fried broccoli with carrot
15min