Dispositivos e acessórios
Thai Fish Curry
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
dried bird's eye chilies small3
-
dried red chilies (Thai), large, to taste4 - 8
-
garlic cloves½ oz
-
fresh lemongrass½ oz
-
shrimp paste½ oz
-
fresh kaffir lime leaves4
-
cilantro leaves and tender stems, plus extra to garnish½ oz
-
water divided24 oz
-
fish sauce divided2 oz
-
24 oz white fish fillets, skin removed, cut into 6 oz filletsChilean sea bass skin removed, cut into 6 oz fillets24 oz
-
coconut oil plus extra to grease Varoma½ oz
-
palm sugar1 oz
-
coconut cream (approx. 13.5 oz)1 can
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1674 kJ /
400 kcal
Gordura
29 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavors
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spicy Soy Sauce Chicken
30min
Steamed Whole Fish
45min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Thai Green Curry Paste
15min
Slow Cooked Oxtail
8h 20min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min