Versões compatíveis
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
600
g zucchini, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 1 ½ tsp sea salt
- 600 g chicken breast fillets, cut in strips (3 cm)
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp plain flour
- 5 sprigs fresh parsley
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 - 2 piece lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
- 25 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 150 g leek
- 40 g lemon juice
- 1 tsp Chicken stock paste
- 100 g water
- 250 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp paprika
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2383.3 kJ / 569.6 kcal
- Proteína
- 42.5 g
- Hidratos de carbono
- 17.1 g
- Gordura
- 36.7 g
- Gordura saturada
- 18.3 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 1003.3 mg
Receitas alternativas
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Shredded Lamb ragù
1h 25 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min