Dispositivos e acessórios
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)700 g
-
garlic clove1
-
fresh ginger10 - 15 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves, plus extra sliced to garnish (optional)1 - 2
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
tandoori paste (see Tips)90 g
-
tomato paste30 g
-
water100 g
-
almond meal (see Tips)20 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
sea salt1 tsp
-
coconut cream90 g
-
fresh coriander leaves only, torn into pieces, to garnish6 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
866.5 mg
Proteína
20.9 g
Energia
1147.3 kJ /
274.2 kcal
Gordura
14.7 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
"Marry me" chicken pasta
35min
Chicken and mushroom rice
45min
Creamy chicken curry and rice
45min
Pizza Bianca
40min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
No fail mash potato
20min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Fruity dream
10min