Dispositivos e acessórios
Souvlaki lamb couscous salad
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
couscous150 g
-
boiling water200 g
-
sea salt½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle50 g
-
grated lemon zest1 tsp
-
lamb rump steaks cut into thin strips (5 mm - see Tip)500 g
-
ground paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion salt½ tsp
-
dried parsley2 tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
garlic clove1
-
dried oregano1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
Lebanese cucumber cut into pieces (2 cm)1
-
Greek yoghurt150 g
-
cherry tomatoes cut into halves150 g
-
Greek feta broken into pieces100 g
-
green capsicum thinly sliced½
-
red onion thinly sliced¼
-
pitted Kalamata olives12
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, to garnish (optional)2 sprigs
-
fresh mint leaves only, roughly chopped, to garnish (optional)2 sprigs
-
flatbreads to serve (optional - see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
854.6 mg
Proteína
33.3 g
Energia
3247.1 kJ /
776.1 kcal
Gordura
53.1 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
20.6 g
Hidratos de carbono
42.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savvy suppers
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
"Marry me" chicken pasta
35min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Smash burger taco
40min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Quick and easy pork noodles
20min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Macaroni carbonara
30min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Filo chicken pie
45min