Dispositivos e acessórios
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
Preparação 30min
Total 1h
6 portion
Ingredientes
Baked fish
-
salt, fine to taste1 - 2 pinch
-
fresh white fish e.g. cod (1-inch thick, approx. 35 oz total)6 - 8
-
black pepper, freshly ground to taste1 - 2 pinch
-
baby spinach, fresh100 g
-
395 g mussel, fresh, cleanedprawn, raw, peeled395 g
-
cooking cream340 g
-
salt, fine or to taste1 tsp
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
green and red peppers deseeded, julienned2
-
goat's cheese (any kind) in pieces200 g
-
black pepper, freshly ground or to taste1 tsp
-
rice, white, type basmati395 g
-
salt, fine to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil45 g
-
water625 g
-
chicken stock paste1 tbsp
-
black pepper, freshly ground to taste1 teaspoon
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1105 mg
Proteína
53 g
Energia
3720 kJ /
889 kcal
Gordura
48 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
24 g
Hidratos de carbono
60 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sheet Pan Dinners
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1h 45min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Mediterranean Chicken
35min
Creamy Potato Salad
Nenhuma avaliação
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1h
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Chicken Afritada
30min
Classic Mashed Potatoes
50min