Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1135 g chicken breast, skin on or skinless, boneless, skinless
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g artichoke heart, marinated, drained and halved
-
115
g Kalamata olive, pitted, drained
ou 115 g olive, green, pitted, drained - 1 tsp salt
- ¼ tsp black pepper, ground
- 1 tablespoon extra virgin olive oil
- 5 garlic clove
- 10 sprig dill, fresh, leaves only, to taste
- 115 g red bell pepper, stem and seeds removed, quartered
- 115 g red onion, quartered
-
1
tbsp oregano, dried
ou 5 sprigs oregano, fresh - 340 g heirloom tomato, quartered
- 3 bay leaf, dried
- 1 lemon, halved
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1223 kJ / 292.3 kcal
- Proteína
- 25.7 g
- Hidratos de carbono
- 6.4 g
- Gordura
- 18.3 g
- Gordura saturada
- 3.9 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sódio
- 493.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Lemon Garlic Salmon
2u. 20min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM6)
45 min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 Std. 15 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min