Dispositivos e acessórios
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Preparação 15min
Total 1h
6 portion
Ingredientes
-
chicken (approx. 995 g)1
-
vegetable oil to coat3 - 4 tbsp
-
Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
water1300 g
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
rice, white, type basmati200 g
-
carrot cut into pieces (1 in.)285 g
-
broccoli florets285 g
-
butter, unsalted2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
680.6 mg
Proteína
48.3 g
Energia
3211.6 kJ /
767.6 kcal
Gordura
48.1 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
14.3 g
Hidratos de carbono
34.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Spaghetti Carbonara
40min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
Pico de Gallo
5min
Gut Immunity Shot
5min
Carnitas
50min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Nenhuma avaliação
Bread rolls with parmesan and rosemary
45min
Classic Pancakes
50min
Nasi Lemak Basmati
30min