Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
TM6 TM5

Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

4.6 (43 avaliações )

Ingredientes

Marinade and Teriyaki Glaze

  • 30 g fresh ginger, peeled and sliced (see Tip)
  • 100 g Japanese soy sauce (or shoyu)
  • 60 g mirin
  • 100 g maple syrup, pure
  • 520 - 680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cut into 4 filets 130 g-170 g ea.

Salmon with Broccoli and Rice

  • 250 g rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
  • 1000 g water
  • 340 g broccoli florets, cut in 3-4 cm florets
    ou 340 g sugar snap peas
  • black sesame seeds, toasted, to garnish (opcional)
  • 1 green onion, thinly sliced, to garnish (opcional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
2783 kJ / 665.2 kcal
Proteína
39.5 g
Hidratos de carbono
74.1 g
Gordura
21.1 g
Gordura saturada
4.9 g
Fibra
0.4 g
Sódio
1499.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas