Dispositivos e acessórios
Prawn and Vegetable Rice
Preparação 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
carrots cut in batons (5 cm x 5 mm)200 g
-
sunflower oilvegetable oil45 g
-
red pepper cut in strips (1 cm)100 g
-
green pepper cut in strips (1 cm)100 g
-
onions cut in wedges170 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
celery cut in pieces (1 cm)30 g
-
fresh button mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
water1000 g
-
jasmine rice300 g
-
raw king prawns, peeled, deveined250 g
-
oyster sauce gluten free45 g
-
tamarigluten-free soy sauce35 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1309.6 mg
Proteína
12.7 g
Energia
1368.3 kJ /
327 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
50.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken and Mushroom Rice
55min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1h 10min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
Garlic Turkey Stew
45min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min