Dispositivos e acessórios
Sparkling white sangria punch
Preparação 15min
Total 24h 30min
2250 gram
Ingredientes
-
caster sugar150 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
brandy40 g
-
water50 g
-
orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
yellow peach stone removed and cut into eighths1
-
white peach stone removed and cut into eighths1
-
nectarine stone removed and cut into eighths1
-
cinnamon quill1
-
Pink Lady apple core removed and cut into thin slices1
-
lemonade or soda water, chilled500 g
-
sparkling wine chilled750 g
-
ice cubes300 g
-
fresh mint leaves only, for garnishing4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 200 g
Sódio
25.1 mg
Proteína
1 g
Energia
600 kJ /
142.9 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mojito-style cocktail
10min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Strawberry caipiroska
10min
Mai Tai
10min
Citrus margarita
10min
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Warm caramel spice martini
1h 15min
Raspberry whip
10min
Sangria ginger punch
1h 5min
Magic potion
1h 5min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Frozen pineapple cream
10min