Dispositivos e acessórios
Sparkling white sangria punch
Preparação 15min
Total 24h 30min
2250 gram
Ingredientes
-
caster sugar150 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
brandy40 g
-
water50 g
-
orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
yellow peach stone removed and cut into eighths1
-
white peach stone removed and cut into eighths1
-
nectarine stone removed and cut into eighths1
-
cinnamon quill1
-
Pink Lady apple core removed and cut into thin slices1
-
lemonade or soda water, chilled500 g
-
sparkling wine chilled750 g
-
ice cubes300 g
-
fresh mint leaves only, for garnishing4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 200 g
Sódio
25.1 mg
Proteína
1 g
Energia
600 kJ /
142.9 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Traditional cocktail sauce
5min
Sangria ginger punch
1h 5min
Sicilian iced coffee
4h 10min
Frappé coffee
5min
Mimosa float
6h 10min
Barbecue sauce
1h 40min
Coconut lime spritzer
5min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Thai chicken wraps
40min
Mojito-style cocktail
10min
Asian chicken noodle salad
45min
Acai berry bowl
10min