Dispositivos e acessórios
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 20min
Total 1h 45min
4 portions
Ingredientes
-
potato unpeeled (1-2 potatoes)150 g
-
beetroot trimmed and peeled (1-2 beetroots)150 g
-
sweet potato peeled (1 sweet potato)150 g
-
parsnip trimmed and peeled (1 parsnip)150 g
-
cold water to soak
-
sea salt flakes . to sprinkle (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
55.9 mg
Proteína
2.4 g
Energia
440.9 kJ /
105.4 kcal
Gordura
0.3 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
24.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lemon roast chicken
1h 35min
Garlic (Skin) Salt
1h 55min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 40min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 40min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50min
ABC butter
30min
Cachupa with pork and beans
Nenhuma avaliação
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min