Dispositivos e acessórios
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Preparação 20min
Total 11h 20min
4 portions
Ingredientes
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
311.4 mg
Proteína
4.4 g
Energia
2190.1 kJ /
523.5 kcal
Gordura
13.4 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
100.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Creamy pistachio pasta
40min
Gin and cucumber icy poles
24h 15min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Curry Chicken Quiche
1h 30min
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5h 5min
Porcini mushroom salt
5min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
White chocolate pistachio shake
Nenhuma avaliação
Pull-apart pizza sun
1h 30min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Baked Salmon Sushi Cups
30min