Dispositivos e acessórios
Japanese Bakery Special Custard
Preparação 25min
Total 2h
24 AMAN delete test
Ingredientes
-
egg yolk (from chicken egg) from large eggs7
-
sugar100 g
-
cake and pastry flour45 g
-
whole milk500 g
-
1 tsp vanilla extract, naturalvanilla pod seeds only¼
-
butter, unsalted cut into pieces30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 AMAN delete test
Sódio
12.5 mg
Proteína
1.5 g
Energia
245.3 kJ /
58.6 kcal
Gordura
2.9 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
6.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Diamond Club CA - 1st edition
18 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Cheese and bacon rolls
2 Std.
DIY pizza pockets
1 Std. 50 Min
Alcohol-free Berry Mojito
5 Min
Lemon Mascarpone Stuffed Dates
1 Std.
Japanese ramen noodles
1 Std.
Mini Classic Polish "torts"
2 Std. 30 Min
Hojicha Canelé
1 Std. 20 Min
Mini Burger Sliders
1 Std. 50 Min
Prawn Chive Dumplings
1 Std. 30 Min
Bomboloni with Custard
3 Std. 30 Min
Pan de Sal
2 Std. 20 Min
Thin Crust Pizza Dough
2 Std. 30 Min