Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Preparação 25min
Total 2h 20min
4 portions
Ingredientes
-
beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to submerge bags
-
1 tsp vitamin C powder, (from half a lemon)freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying200 g
-
egg yolks4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1365.4 mg
Proteína
70.9 g
Energia
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Gordura
95.7 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
48.6 g
Hidratos de carbono
4.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kam Heong Chicken
1 godz. 20 min
Ginger Coriander Steamed Fish
Brak ocen
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Ginger Fried Rice
15 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Madurese Chicken Satay
1 godz. 30 min
Mexican pulled pork
28 godz. 10 min
Thick and Creamy Custard
Brak ocen
Onsen Eggs
50 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min