Basic Soup Purée
TM6

Basic Soup Purée

4.9 (61 avaliações )

Ingredientes

  • ½ - 1 oz olive oil
  • 6 - 7 oz mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)
  • 25 - 27 ½ oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
  • 26 ½ - 28 oz water
  • 1 tsp vegetable stock paste
    ou 1 vegetable stock cube
  • 1 tsp salt, to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
448.4 kJ / 107.2 kcal
Proteína
4 g
Hidratos de carbono
14.4 g
Gordura
4 g
Gordura saturada
0.7 g
Fibra
4.7 g
Sódio
724.1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas