Dispositivos e acessórios
Two Pound Apple Pie
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 slice
Ingredientes
Pie Crust
-
all purpose white flour115 g
-
butter, unsalted cold, cut into pieces115 g
-
salt½ tsp
-
water60 g
Filling
-
water680 g
-
lemon juice30 g
-
apple, type Granny Smith cored and ends trimmed910 g
-
butter, unsalted cut into pieces225 g
-
brown sugar115 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
cinnamon, ground1 tsp
-
nutmeg, ground1 tsp
-
all purpose white flour4 tbsp
-
salt½ tsp
-
liquid caramel to serve (see Tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
304.8 mg
Proteína
2.8 g
Energia
2077.2 kJ /
496.5 kcal
Gordura
35 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
22 g
Hidratos de carbono
44.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26h 30min
Baklava Cheesecake
Nenhuma avaliação
Baklava Cheesecake
3h 30min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Three Egg French Omelet
30min
Banana Bread
1h 50min
Japanese Bakery Special Custard
2h
Japanese Bakery Special Custard
2h
Baked Chili Beans
50min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min