Dispositivos e acessórios
New England Clam Chowder
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
unsalted butter1 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
floury potatoes cubed (½ in.), divided22 oz
-
canned minced clams (2 x 10 oz or 3 x 6.5 oz cans)19 - 20 oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk8 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1274.3 mg
Proteína
43.1 g
Energia
2304.9 kJ /
550.9 kcal
Gordura
21.4 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
8.9 g
Hidratos de carbono
45.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lobster Bisque
1h 50min
Crab Cakes
1h 35min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Manhattan Clam Chowder
55min
Chinese Long Beans with Pork
25min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Lime Yogurt Berry Mousse
24h 30min
Boston Clam Chowder
55min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
French Onion Soup
1h 10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min