Dispositivos e acessórios
New England Clam Chowder
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
unsalted butter1 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
floury potatoes cubed (½ in.), divided22 oz
-
canned minced clams (2 x 10 oz or 3 x 6.5 oz cans)19 - 20 oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk8 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1274.3 mg
Proteína
43.1 g
Energia
2304.9 kJ /
550.9 kcal
Gordura
21.4 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
8.9 g
Hidratos de carbono
45.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25min
Crab Cakes
1h 35min
Guacamole
5min
Creamy Mushroom Soup
25min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Bagels
1h 20min
Manhattan Clam Chowder
55min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Baked Crab Dip
15min
Cioppino
55min
Cream of Crab Soup
45min