
Dispositivos e acessórios
New England Clam Chowder
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
unsalted butter1 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
floury potatoes cubed (½ in.), divided22 oz
-
minced clams canned, (2 x 10 oz or 3 x 6.5 oz cans)19 - 20 oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk8 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
550.9 kcal /
2304.9 kJ
Proteína
43.1 g
Gordura
21.4 g
Hidratos de carbono
45.6 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
8.9 g
Sódio
1274.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos