Dispositivos e acessórios
Orange Pound Cake
Preparação 15min
Total 1h 15min
8 portion
Ingredientes
-
sunflower oil to grease
-
all purpose white flour to dust
-
sugar255 g
-
orange zest1
-
orange unpeeled, cut into quarters1
-
egg, large (65-70 g)3
-
sunflower oil85 g
-
130 g heavy cream, 35% fatplain yogurt130 g
-
all purpose white flour255 g
-
baking powder1 tbsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt1 pinch
-
sugar to sprinkle
-
orange (opcional) slices2 - 3
-
mint leave, fresh (opcional) to garnish, to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
235.1 mg
Proteína
7.2 g
Energia
1617.8 kJ /
386.7 kcal
Gordura
14 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
59.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade we Trust
37 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Lemon Pound Cake
2h
Orange Pound Cake
1h 15min
Caramel Éclairs
2h 25min
Steamed mocha scrolls XXL
50min
Fruit Ice Cream
5min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Crêpes
1h 15min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Nenhuma avaliação
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Ground Beef Taco Filling
25min
Orange Sponge Cake
1h