Dispositivos e acessórios
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets60 g
-
blanched almonds30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
carrots peeled, slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
130.9 mg
Proteína
6 g
Energia
1152 kJ /
274.3 kcal
Gordura
25.4 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
4.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
French Toast
40min
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Protein Boosted Banana Bread
2h
Rosemary Salt
24h 5min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Red Velvet Brookie
50min
Banana Bread (Brown Sugar)
1h 30min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min