Dispositivos e acessórios
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
Preparação 20min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil20 g
-
green asparagus (thin stalks), ends trimmed, cut in pieces diagonally (3 cm)250 g
-
garlic clove thinly sliced1
-
raw pine nuts20 g
-
cherry tomatoes150 g
-
sugar10 g
-
dried tomatoes in oil drained (approx. 5-6 pieces)50 g
-
rocket salad leaves80 g
-
fresh goat's cheese cut in pieces80 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground pepper1 - 2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
837 kJ /
201 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Superfood salmon salad
1h 5min
Asparagus and broad bean salad
25min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Green Bean Gremolata
25min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Freekeh pilaf with broad beans
1h
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min