Dispositivos e acessórios
Spiralized Apple Cake
Preparação 20min
Total 1h 20min
12 portions
Ingredientes
Cake base and custard
-
sugar200 g
-
butter200 g
-
plain flour370 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
vanilla extract2 ½ tsp
-
whipping cream130 g
-
fresh milk380 g
-
corn starch50 g
-
egg yolks4
Spiralized apple filling
-
lemon juice60 g
-
water1000 g
-
apples peeled, stems removed, ends trimmed, cut in pieces that fit through feeder tube600 g
-
eggs2
-
fresh milk300 g
-
ground vanilla50 g
-
sugar50 g
-
10 g icing sugarslivered almonds20 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
71.1 mg
Proteína
8.6 g
Energia
2018.7 kJ /
482.5 kcal
Gordura
23 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
13.1 g
Hidratos de carbono
59.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Chocolate lava pudding
40min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Nenhuma avaliação
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14h 30min
Mint Chocolate Chip Cookies (Metric)
50min
Chocolate ice cream
12h
Caramel ice cream
9h
Baklava
3h 45min
Kuih Kosui Pandan (Pandan Rice Cake with Grated Coconut)
30min
Crayfish pâté
4h 45min
Orange Sorbet
10min
Caramel peach brioche
2h 15min