Dispositivos e acessórios
Spiralized Apple Cake
Preparação 20min
Total 1h 20min
12 portions
Ingredientes
Cake base and custard
-
sugar200 g
-
butter200 g
-
plain flour370 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
vanilla extract2 ½ tsp
-
whipping cream130 g
-
fresh milk380 g
-
corn starch50 g
-
egg yolks4
Spiralized apple filling
-
lemon juice60 g
-
water1000 g
-
apples peeled, stems removed, ends trimmed, cut in pieces that fit through feeder tube600 g
-
eggs2
-
fresh milk300 g
-
ground vanilla50 g
-
sugar50 g
-
10 g icing sugarslivered almonds20 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
71.1 mg
Proteína
8.6 g
Energia
2018.7 kJ /
482.5 kcal
Gordura
23 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
13.1 g
Hidratos de carbono
59.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Honey Mustard Orange Glazed Ham
Nenhuma avaliação
Crystal Sweet Potato Mooncake
1h 40min
Mango Cheesecakes
Nenhuma avaliação
Raspberry and Basil Sangria
40min
Carrot Cake
1h 20min
Gingerbread Milkshake
5min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Spooky shortbread fingers
1h 50min
Tiger rolls
2h 50min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Fruit and nut loaf
27h 50min
Skin Glow Detox Juice
10min