Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Butter cake
- 120 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g full cream milk
- 170 g gluten free flour mix (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 2 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
Chocolate icing
- 400 g pure icing sugar
- 50 g cocoa powder (gluten free)
- 150 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp jam of choice (see Tips)
- 150 g desiccated coconut
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1934.4 kJ / 460.6 kcal
- Proteína
- 4.9 g
- Hidratos de carbono
- 60.4 g
- Gordura
- 21.9 g
- Gordura saturada
- 15.7 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 95.2 mg
Receitas alternativas
Gluten free gingerbread cookies
2h 35 min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min
Gluten free ANZAC biscuits
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Gluten free rough puff pastry
1h 15 min
Gluten free flour mix
10 min
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1h
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1 godz. 5 min
Gluten free chocolate brownie
45min