Dispositivos e acessórios
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
Preparação 10min
Total 10min
6 portie
Ingredientes
-
broccoliroosje300 gram
-
rode paprika in stukken gesneden150 gram
-
appel (alle soorten) gevierendeeld100 gram
-
30 gram zonnebloempittenpijnboompitten30 gram
-
olijfolie25 gram
-
15 gram witte balsamico azijnfruitazijn15 gram
-
honing1 theelepel
-
mosterd1 ½ theelepel
-
1 theelepel kruidenzoutzout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
2.6 g
Energia
444.7 kJ /
106.3 kcal
Gordura
7.9 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
8.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mediterrane groentepasta
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Vruchtenpuree
Nenhuma avaliação
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nenhuma avaliação
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Express Aardbeien Dessert
5min
Creatief Basisbrood
45min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min