Zalm, basmati rijst en romige dille saus
TM6 TM5

Zalm, basmati rijst en romige dille saus

4.8 (50 avaliações )

Ingredientes

  • 1000 g water
  • 1 ½ tl zout
  • 20 g olijfolie, plus extra om in te vetten
  • 250 g basmati rijst
  • 4 verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
    ou 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)
  • ¼ tl gemalen zwarte peper
  • 60 g ui, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook
  • 10 g boter
  • 400 g room, 35% vet
  • 2 volle tl groentebouillonpasta
    ou 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
  • 1 ½ el tomatenpuree
  • 2 takjes verse dille, enkel de blaadjes, gehakt
    ou 1 tl gedroogde dille
  • 1 - 2 snuifjes gedroogde chilivlokken, naar smaak (opcional)
  • 1 tl maïszetmeel

Nutrição
por 1 portie
Energia
3569 kJ / 853 kcal
Proteína
34 g
Hidratos de carbono
53 g
Gordura
55 g
Fibra
2 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas