Dispositivos e acessórios
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Preparação 15min
Total 2h
20 stuk
Ingredientes
-
suiker80 - 90 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken80 g
-
bloem150 g
-
ei4
-
cacaopoeder, ongezoet20 g
-
bakpoeder½ theelepel
-
zout1 - 2 snuifjes
-
water600 g
-
zoete aardappelen in stukjes (2-3 cm)300 g
-
eieren3
-
ricotta500 g
-
roomkaas200 g
-
gecondenseerde melk, gezoet140 - 100 gram
-
maïzena (zetmeel)20 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
105.4 mg
Proteína
6.4 g
Energia
851 kJ /
203.4 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
19.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Risottata met kip en champignons
40min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Gestoomde marmercake
1h 30min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Nenhuma avaliação
Fruit ijs
5min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Nenhuma avaliação
Broodkruimels
5min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Nenhuma avaliação
Amandelcake
50min
Kip tikka masala
1h 10min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Nenhuma avaliação