Dispositivos e acessórios
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Preparação 15min
Total 2h
20 stuk
Ingredientes
-
suiker80 - 90 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken80 g
-
bloem150 g
-
ei4
-
cacaopoeder, ongezoet20 g
-
bakpoeder½ theelepel
-
zout1 - 2 snuifjes
-
water600 g
-
zoete aardappelen in stukjes (2-3 cm)300 g
-
eieren3
-
ricotta500 g
-
roomkaas200 g
-
gecondenseerde melk, gezoet140 - 100 gram
-
maïzena (zetmeel)20 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
105.4 mg
Proteína
6.4 g
Energia
851 kJ /
203.4 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
19.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Harira
7h
Volcano Steak Burgers
Nenhuma avaliação
Pindakaas Crackers
35min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nenhuma avaliação
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Nenhuma avaliação
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Nenhuma avaliação
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Nenhuma avaliação
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Appelmuffins
40min
Cheesecake
1h 30min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Nenhuma avaliação