Dispositivos e acessórios
Pizza Diavola
Preparação 15min
Total 1h 30min
3 portie
Ingredientes
Deeg
-
water220 g
-
1 tl gerstemoutstroopsuiker1 tl
-
20 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist2 tl
-
broodmeel400 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten20 gram
-
zout1 tl
Topping
-
mozzarella in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
150 g salami, pepperoni, gesnedenNapolitaanse salami gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen20 gram
-
250 g tomaat, type baby Roma, gehalveerdcherry tomaten in blik gehalveerd250 g
-
zout1 theelepel
-
bloem
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2849.7 mg
Proteína
43.6 g
Energia
4162 kJ /
994.7 kcal
Gordura
43.7 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
15.8 g
Hidratos de carbono
104.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Popcorn-ijs
Nenhuma avaliação
Honey BBQ Chicken
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nenhuma avaliação
Hugo spritz
25h 10min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Dadel- en Haverdrank
20min
Batbout met kaas
30min