Dispositivos e acessórios
Pizza Diavola
Preparação 15min
Total 1h 30min
3 portie
Ingredientes
Deeg
-
water220 g
-
1 tl gerstemoutstroopsuiker1 tl
-
20 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist2 tl
-
broodmeel400 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten20 gram
-
zout1 tl
Topping
-
mozzarella in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
150 g salami, pepperoni, gesnedenNapolitaanse salami gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen20 gram
-
250 g tomaat, type baby Roma, gehalveerdcherry tomaten in blik gehalveerd250 g
-
zout1 theelepel
-
bloem
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2849.7 mg
Proteína
43.6 g
Energia
4162 kJ /
994.7 kcal
Gordura
43.7 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
15.8 g
Hidratos de carbono
104.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Minipizza’s
1h 20min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Rijst met Zeevruchten
Nenhuma avaliação
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Harira
7h
Rugelach met pistache-halva
Nenhuma avaliação
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Nenhuma avaliação
Napolitaanse Pizza
Nenhuma avaliação