Dispositivos e acessórios
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Preparação 30min
Total 10h
16 portie
Ingredientes
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (ongeveer 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel Custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelzeste (van ongeveer 2 sinaasappels)2 eetlepels
-
melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
Zwarte chocolade
-
pure chocolade kleine stukjes of callets500 g
Montage
-
poedersuiker50 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Sódio
163 mg
Proteína
11.5 g
Energia
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Gordura
28 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
47.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pre-workout Chocolate Chip Cookie Dough
Nenhuma avaliação
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nenhuma avaliação
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
Matzeballen
Nenhuma avaliação
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nenhuma avaliação
Spookachtige pizza
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Lamsspiesjes
Nenhuma avaliação
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Pikante Kip met Kokosrijst
Nenhuma avaliação
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação