Dispositivos e acessórios
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Preparação 30min
Total 10h
16 portie
Ingredientes
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (ongeveer 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel Custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelzeste (van ongeveer 2 sinaasappels)2 eetlepels
-
melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
Zwarte chocolade
-
pure chocolade kleine stukjes of callets500 g
Montage
-
poedersuiker50 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Sódio
163 mg
Proteína
11.5 g
Energia
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Gordura
28 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
47.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Crème brûlée op Portugese wijze
Nenhuma avaliação
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Nenhuma avaliação
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nenhuma avaliação
Gestoomde aardappelkroon
50min
Vleesballetjes met parelrijst
Nenhuma avaliação
Quiche met Ricotta en Paprika
Nenhuma avaliação
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nenhuma avaliação
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Garnaalkroketten
Nenhuma avaliação
Aalsterse Vlaai
1h