Dispositivos e acessórios
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Preparação 30min
Total 10h
16 portie
Ingredientes
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (ongeveer 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel Custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelzeste (van ongeveer 2 sinaasappels)2 eetlepels
-
melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
Zwarte chocolade
-
pure chocolade kleine stukjes of callets500 g
Montage
-
poedersuiker50 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Sódio
163 mg
Proteína
11.5 g
Energia
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Gordura
28 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
47.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pistache Crème Brûlée
3h 20min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Gepofte Quinoa-, Amandel- en Honing Bars
Nenhuma avaliação
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nenhuma avaliação
Geode cake
Nenhuma avaliação
Lactosevrije luikse wafels
Nenhuma avaliação
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
Kleine carnaval beignets
Nenhuma avaliação
Pierogi met vlees
1h
250 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nenhuma avaliação