Dispositivos e acessórios
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Preparação 20min
Total 1h 20min
600 gram
Ingredientes
-
ui gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook3 - 4
-
tomaat gehalveerd80 g
-
zoete paprikapoeder3 el
-
Isot peper, geplet (zie tip)1 - 2 tl
-
sumak3 tl
-
komijn, gemalen2 tl
-
peper, gemalen3 snuifjes
-
zout1 - 1 ½ tl
-
65 g Turkse peperpasta (Biber Salçası)Turkse peperpasta (Biber Salçası)65 g
-
tomatenpuree40 g
-
olijfolie65 g
-
granaatappelsiroop (Nar ekşisi) en een beetje meer om te serveren10 - 30 gram
-
citroensap1 ½ tl
-
suiker2 tl
-
water (kamertemperatuur)220 g
-
bulgur donker, extra fijn, zie tip300 g
-
peterselie, vers geplukt, fijngehakt (zie tip)15 g
-
ijsbergsla om te serveren15 - 20 bladeren
-
munt, vers geplukt, om te serveren3 - 4 stengels
-
rucola om te serveren10 - 15 bladeren
-
citroenen om te serveren1 - 2
Dificuldade
médio
Nutrição por 20 gram
Sódio
109 mg
Proteína
2 g
Energia
284 kJ /
68 kcal
Gordura
3 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
10.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Vegan Sinaasappel Croissants
Nenhuma avaliação
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Tempé
48h
Vegan Lasagne met Linzen
Nenhuma avaliação
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nenhuma avaliação
Popcorn-ijs
Nenhuma avaliação
Appel Pinda Rolls
Nenhuma avaliação
Zeevruchtensoep
30min