Dispositivos e acessórios
Bietencarpaccio met Burrata
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 portie
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (opcional)2 el
-
pecannoten (opcional) gehakt2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
436.8 mg
Proteína
9.1 g
Energia
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Gordura
24.7 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
12.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Pistache Kunafa Brownie
Nenhuma avaliação
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Nenhuma avaliação
Vegan Bolognese
50min
Balletjes met dadels en noten
Nenhuma avaliação
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Nenhuma avaliação
Naan (Hindoe brood)
2h
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Mallorcaanse vissoep
40min