Dispositivos e acessórios
Bietencarpaccio met Burrata
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 portie
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (opcional)2 el
-
pecannoten (opcional) gehakt2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
436.8 mg
Proteína
9.1 g
Energia
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Gordura
24.7 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
12.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Nenhuma avaliação
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Nenhuma avaliação
Pizza-Burrata
1h 40min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nenhuma avaliação
Cheesecake likeur
10min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Speltbrood
Nenhuma avaliação
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Nenhuma avaliação
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Nenhuma avaliação