Dispositivos e acessórios
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Preparação 25min
Total 9h
6 portie
Ingredientes
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3.8 g
Energia
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Gordura
18.6 g
Fibra
4.2 g
Hidratos de carbono
54.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Speltbrood
Nenhuma avaliação
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nenhuma avaliação
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Nenhuma avaliação
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Zoete Aardappel Brood
5h 25min