Dispositivos e acessórios
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Preparação 25min
Total 9h
6 portie
Ingredientes
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3.8 g
Energia
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Gordura
18.6 g
Fibra
4.2 g
Hidratos de carbono
54.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Nenhuma avaliação
Vegan Bolognese
50min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Temaki Sushi
Nenhuma avaliação
Aardappel-wortel hapjes
40min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nenhuma avaliação
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Tiramisu Smoothie
5min
Dubai Chocolate Macarons
Nenhuma avaliação
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min