Dispositivos e acessórios
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Preparação 35min
Total 13h 10min
6 portie
Ingredientes
Vanilleganache (de dag ervoor)
-
gelatine blad (ongeveer 2 g per stuk)2
-
koud water om te weken
-
witte chocolade kleine stukjes of callets85 g
-
room, 35% vet400 g
-
vanillestokje alleen zaden1
Karamel
-
kristalsuiker100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
room, 35% vet kamertemperatuur25 g
Pecan praline
-
pecannoten300 g
-
water25 g
-
kristalsuiker115 g
-
zout1 snuifje
-
hazelnoot olie2 el
-
bladerdeeg1 vel
-
poedersuiker15 g
-
pecannoten (opcional)10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
179.1 mg
Proteína
10.9 g
Energia
4882.9 kJ /
1167 kcal
Gordura
95.2 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
31.1 g
Hidratos de carbono
76.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Popcorn-ijs
Nenhuma avaliação
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Mini Burgers
Nenhuma avaliação
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Nenhuma avaliação
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Pasta met crème van pistache
30min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Nenhuma avaliação
Wit Brood
Nenhuma avaliação