Dispositivos e acessórios
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Preparação 35min
Total 13h 10min
6 portie
Ingredientes
Vanilleganache (de dag ervoor)
-
gelatine blad (ongeveer 2 g per stuk)2
-
koud water om te weken
-
witte chocolade kleine stukjes of callets85 g
-
room, 35% vet400 g
-
vanillestokje alleen zaden1
Karamel
-
kristalsuiker100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
room, 35% vet kamertemperatuur25 g
Pecan praline
-
pecannoten300 g
-
water25 g
-
kristalsuiker115 g
-
zout1 snuifje
-
hazelnoot olie2 el
-
bladerdeeg1 vel
-
poedersuiker15 g
-
pecannoten (opcional)10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
179.1 mg
Proteína
10.9 g
Energia
4882.9 kJ /
1167 kcal
Gordura
95.2 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
31.1 g
Hidratos de carbono
76.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nenhuma avaliação
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nenhuma avaliação
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nenhuma avaliação
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Nenhuma avaliação
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nenhuma avaliação
Franse brunch
Nenhuma avaliação
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nenhuma avaliação
Tarte Tatin
2h
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min