Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten

Nenhuma avaliação
Preparação 35min
Total 13h 10min
6 portie

Ingredientes

Vanilleganache (de dag ervoor)
  • gelatine blad (ongeveer 2 g per stuk)
    2
  • koud water om te weken
  • witte chocolade kleine stukjes of callets
    85 g
  • room, 35% vet
    400 g
  • vanillestokje alleen zaden
    1
Karamel
  • kristalsuiker
    100 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken
    50 g
  • room, 35% vet kamertemperatuur
    25 g
Pecan praline
  • pecannoten
    300 g
  • water
    25 g
  • kristalsuiker
    115 g
  • zout
    1 snuifje
  • hazelnoot olie
    2 el
  • bladerdeeg
    1 vel
  • poedersuiker
    15 g
  • pecannoten (opcional)
    10 g

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portie

Sódio 179.1 mg
Proteína 10.9 g
Energia 4882.9 kJ / 1167 kcal
Gordura 95.2 g
Fibra 5.5 g
Gordura saturada 31.1 g
Hidratos de carbono 76.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...