Dispositivos e acessórios
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Preparação 20min
Total 1h 45min
8 portie
Ingredientes
-
200 g sinaasappel, schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesnedenbloedsinaasappel schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesneden200 g
-
granaatappelpitten120 g
-
honing20 g
-
Campari likeur20 g
-
gin20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten230 g
-
suiker230 g
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
-
eieren4
-
melk120 g
-
sinaasappelzeste geraspt3 tl
-
bloem plus extra voor bloem230 g
-
bakpoeder2 tl
-
water1100 g
Vanillesaus
-
eierdooiers6
-
melk450 g
-
suiker75 g
-
vanillestokje1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
184.1 mg
Proteína
11.5 g
Energia
2629.6 kJ /
628.5 kcal
Gordura
31.7 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
18.2 g
Hidratos de carbono
72.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Crème pâtissière
15min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Kimchi
Nenhuma avaliação
Zalm mozaïek
Nenhuma avaliação
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Nenhuma avaliação
Vegan feta in olie met kruiden
Nenhuma avaliação
Gevulde kroketten
Nenhuma avaliação
Zijden tofu cheesecake
Nenhuma avaliação
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nenhuma avaliação
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Brusselse Wafels
1h